Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 23:36

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας: "Κάναμε σαφές ότι συνεχίζουμε και δε θα επιτρέψουμε φασιστικά φεστιβάλ ποτέ και πουθενά στον τόπο μας"

Γράφτηκε από την
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας: "Κάναμε σαφές ότι συνεχίζουμε και δε θα επιτρέψουμε φασιστικά φεστιβάλ ποτέ και πουθενά στον τόπο μας"

Την ικανοποίηση της για την ομαλή εξέλιξη και τη μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική πορεία της Καλαμάτας εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. "Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στις απολύσεις, στα κλεισίματα των σχολείων και των νοσοκομείων, στις κατασχέσεις των σπιτιών από τη μαφία των τραπεζών, στις ρατσιστικές επιθέσεις και στο φασισμό" σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση αναλυτικά έχει ως εξής:

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας χαιρετίζει τους χιλιάδες αντιφασίστες που πλημμύρισαν τους δρόμους της Καλαμάτας και βροντοφώναξαν ότι τα φασιστικά φεστιβάλ δε χωράνε στον τόπο μας! Μαζί με χιλιάδες συμπολίτες μας δώσαμε αποφασιστική απάντηση στις θρασύδειλες προκλήσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής και πραγματοποιήσαμε μια από τις μεγαλύτερες και μαχητικότερες διαδηλώσεις που έχει δει ποτέ η πόλη. Κάναμε σαφές ότι συνεχίζουμε και δε θα επιτρέψουμε φασιστικά φεστιβάλ ποτέ και πουθενά στον τόπο μας.

Η εντεινόμενη οργή του καλαματιανού λαού ενάντια στο φεστιβάλ του μίσους η οποία κορυφώθηκε στη διαδήλωση ανάγκασε τις Αρχές, που μέχρι τότε πέταγαν η μία στην άλλη το μπαλάκι της ευθύνης, να πάρουν θέση και να ανακαλέσουν την άδεια για το Πάρκο του Λιμενικού. Μέσα στο προπύργιο του Σαμαρά έσπασαν στην πράξη οι προσπάθειες των παραγόντων της «δεξιάς πολυκατοικίας» να προσεταιριστούν και να ενισχύσουν την ομογάλακτη Χρυσή Αυγή, τον πιο πιστό υπηρέτη της μνημονιακής τους πολιτικής.

Κυβέρνηση, Τρόικα και φασίστες καταδικάζουν το λαό στη φτώχια και την απόγνωση και θέλουν να μας οδηγήσουν στον κοινωνικό κανιβαλισμό και στον εμφύλιο μεταξύ των φτωχών. Οι αντιστάσεις όμως του εργατικού και λαϊκού κινήματος, όπως φάνηκαν από την ΕΡΤ ως τις Σκουριές δείχνουν ότι τα εφιαλτικά τους σχέδια μπορούν να ανατραπούν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στις απολύσεις, στα κλεισίματα των σχολείων και των νοσοκομείων, στις κατασχέσεις των σπιτιών από τη μαφία των τραπεζών, στις ρατσιστικές επιθέσεις και στο φασισμό. Για να δώσουμε το τελικό χτύπημα στην κυβέρνηση των ντόπιων και ξένων αφεντικών. Για να πάρει ο εργαζόμενος λαός το μέλλον και τη ζωή στα χέρια του"!

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μεσσηνίας


NEWSLETTER