Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 13:30

Αντίδραση Νέας Αριστεράς για την αφίσα Κασιδιάρη στην Καλαμάτα

Αντίδραση Νέας Αριστεράς για την αφίσα Κασιδιάρη στην Καλαμάτα

“Η πρωτοφανής ανάρτηση αφίσας του νεοναζί εγκληματία Κασιδιάρη σε εκλογικό περίπτερο ακροδεξιού κόμματος στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, συνιστά πρόκληση για τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας.

Και σημειώνει πως “η ακροδεξιά είναι η παράταξη που έχει οδηγήσει αυτή την χώρα σε εθνικές τραγωδίες. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι τα διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, με όποιο προσωπείο και αν κατέρχονται στις εκλογές, έχουν τους ίδιους συγκεκριμένους πολιτικούς καθοδηγητές. Και αυτοί είναι οι καταδικασμένοι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Εμείς στη Νέα Αριστερά είμαστε περήφανοι για την αντιφασιστική μας δράση και για τις μάχες που δώσαμε με όλο το αντιφασιστικό κίνημα μέσα και έξω από τη Βουλή, ώστε η ναζιστική συμμορία να μπει στη φυλακή, αλλά και να μπει φραγμός στους «Σπαρτιάτες», κόμμα μαριονέτα του Κασιδιάρη. Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι αγώνας διαρκείας. Σε αυτόν τον αγώνα η Νέα Αριστερά θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή μαζί με όλο το αντιφασιστικό κίνημα, απέναντι σε αυτούς που με διάφορα προσωπεία επωάζουν το «αυγό του φιδιού»”.