Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 16:15

Ερώτηση από Ελληνική Λύση για Πύργος- Τσακώνα

Γράφτηκε από την
Ερώτηση από Ελληνική Λύση για Πύργος- Τσακώνα

Ερώτηση για τον αυτοκινητόδρομο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα και το ψήφισμα των Εμπορικών Συλλόγων της Μεσσηνίας και της Ηλείας υπέρ της κατασκευής του, κατέθεσαν προς τον υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χήτας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι “εκπρόσωποι 12 εμπορικών συλλόγων της Μεσσηνίας και της Ηλείας συμμετέχουν σε κάλεσμα «...για τη διεκδίκηση του αυτονόητου: το κλείσιμο του δαχτυλιδιού και την κατασκευή επιτέλους του αυτοκινητόδρομου Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα». Ο αναφερόμενος αυτοκινητόδρομος θα προσδώσει επιπρόσθετη υπεραξία στις Περιφέρειες Μεσσηνίας και Ηλείας και στις μεταφορές εμπορικών αγαθών αυτών, αφού θεωρείται έργο πνοής και περαιτέρω ανάπτυξης της Δυτικής Πελοποννήσου”.

Οι δύο βουλευτές της Ελληνικής Λύσης ρωτούν τον υπουργό: “Ποιες είναι οι θέσεις του υφ’ υμάς υπουργείου σχετικά με την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα και πότε προγραμματίζεται η έναρξη των εργασιών της, δεδομένης της κατάθεσης του συνόλου των μελετών και της επί του θέματος ύπαρξης σχετικού χρονοδιαγράμματος κατασκευής;”.


NEWSLETTER