Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 14:45

Επίσκεψη Χαρίτση σε χωριά Αριστομένη και ομιλία στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Χαρίτση σε χωριά Αριστομένη και ομιλία στο Μελιγαλά

Σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένη περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης, ενώ παραβρέθηκε και μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στον Μελιγαλά.

Ειδικότερα, το πρωί της Κυριακής ο Αλ. Χαρίτσης περιόδευσε σε Μάνεση, Στέρνα, Αριστομένη, Στρέφη και Διόδια, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους που του έθεσαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Το βράδυ της Κυριακής στον Μελιγαλά παραβρέθηκε και μίλησε σε συγκέντρωση που οργάνωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οιχαλίας, με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κόμματος. Επεσήμανε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και τη δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης για δίκαιη ανάπτυξη για όλους, τονίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να τα λύσει.

Παράλληλα, χαρακτήρισε χαμένη 4ετία για την Μεσσηνία την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία δεν κατόρθωσε να υλοποιήσει κανένα από τα μεγάλα έργα υποδομών που είχαν δρομολογηθεί τα προηγούμενα χρόνια και έχει ανάγκη ο νομός.

Το Σάββατο το απόγευμα ο Αλ. Χαρίτσης επισκέφθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας τον ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό του “Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων”, που οργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ρομποτικής και Νέων Τεχνολογιών Καλαμάτας.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακολούθησε από κοντά τις δημιουργίες των ομάδων μαθητών στους τομείς της ρομποτικής, των νέων τεχνολογιών και πειραμάτων φυσικής και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του για τη συνέχιση και την ενίσχυση αυτού του ιδιαίτερα επιτυχημένου θεσμού για την πόλη και την νεολαία.


NEWSLETTER