Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 13:46

Παιδικό βιβλίο της Γιώτας Φλέσσα: Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πρασινούλη στη Χώρα των Καλικάντζαρων”

Γράφτηκε από την
Παιδικό βιβλίο της Γιώτας Φλέσσα: Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πρασινούλη στη Χώρα των Καλικάντζαρων”

 

Δώρο κλασικό και πάντα αξιόπιστο, το βιβλίο δεν απογοητεύει ποτέ ούτε αυτόν που το επιλέγει, ούτε τον αποδέκτη του.

Ειδικά για τα Χριστούγεννα, είναι ιδανικό δώρο για όσους επιθυμούν να δείξουν στους αγαπημένους τους πως τους σκέφτονται και πως τους γνωρίζουν καλά.

Για τα παιδιά, μια πολύ καλή επιλογή είναι το βιβλίο της Γιώτας Φλέσσα με τίτλο “Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πρασινούλη στη Χώρα των Καλικάντζαρων”. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Συλλεκτική Πένα” μαζί με cd με τραγούδια, ενώ είναι εικονογραφημένο με σχέδια του Καλαματιανού εικονογράφου Γιώργου Νταβουτιάν.

Το βιβλίο διατίθεται σε κεντρικά βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας ενώ παραγγελίες γίνονται και τηλεφωνικά στο 6946497071.

Η ιστορία

Η πανέμορφη χιονισµένη Μπιζελοχώρα έχει βάλει τα γιορτινά της για την πιο όµορφη μέρα όλου του χρόνου, τα Χριστούγεννα!

Ο Πρασινούλης ήταν ευτυχισµένος µε την οικογένειά του και τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια του. Τα πέντε βατραχάκια μας ενθουσιασμένα φορούν τα παγοπέδιλά τους για να κάνουν βόλτες στην παγωμένη λίμνη και για να πουν τα κάλαντα. Ολα φαντάζουν µαγικά! Σχεδόν όλα... Γιατί πάνω από τη χιονισμένη Μπιζελοχώρα πετά το πονηρό κοράκι ο Αρπαχτούλης!

Μία απροσεξία του Πρασινούλη τον έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες αφού έπεσε στην παγίδα του Αρπαχτούλη. Δεν άκουσε τη συμβουλή της μαμάς «να προσέχει»!

Θα καταφέρει ο Πρασινούλης να βγει από τους μπελάδες που βρέθηκε μπλεγµένος; Θα ξαναβρεί το δρόμο να γυρίσει στην Μπιζελοχώρα που τον περιμένουν τα αδερφάκια του;

Ενα όμορφο θεατρικό παραμύθι που διδάσκει στα παιδιά την αληθινή αγάπη και καλοσύνη, καθώς και να µην παρασυρόμαστε από φανταχτερά πράγματα που μπορεί να μας δημιουργήσουν αμέτρητα προβλήματα.


NEWSLETTER