Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 09:36

Ξεκινούν και πάλι οι παραστάσεις «Απατεών» (Ο Φιάκας) στο ΔΗ.Π.Ε.ΘΕ. Καλαμάτας

Ξεκινούν και πάλι οι παραστάσεις «Απατεών» (Ο Φιάκας) στο ΔΗ.Π.Ε.ΘΕ. Καλαμάτας

 

Ξεκινούν από σήμερα οι παραστάσεις της κωμωδίας του Δημοσθένη Μισιτζή «Απατεών» (Ο Φιάκας), στην κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας.

Πρόκειται για μια «κωμωδία αστειoτάτη», όπως τη χαρακτηρίζει ο συγγραφέας της, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Φίλιππου Σοφιανού, ο οποίος ερμηνεύει το ρόλο του Φιάκα, πλαισιωμένος από ένα θίασο γνωστών και ικανών ηθοποιών. Στο ρόλο του Γιάννη είναι ο Κώστας Χαλκιάς, την Ευανθία ερμηνεύει η Ματθίλδη Μαγγίρα, την κοκόνα Φρόσω η Ολγα Αλεξανδροπούλου και τον Καζαμία ο Αρης Τσαμπαλίκας. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Γιάννη Μετζικώφ. Βοηθός σκηνοθέτις είναι η θεατρολόγος – ηθοποιός Χριστίνα Τζιάλλα.

Το έργο θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 9 μ.μ. και την Κυριακή στις 8 μ.μ. Η προπώληση γίνεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 27210 87902 (Δευτέρα - Παρασκευή 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 - 8 μ.μ.) καθώς και στο ταμείο του θεάτρου. Το ταμείο ανοίγει 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, δηλαδή, στις 7.30 για τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στις 9 μ.μ. και στις 6.30 για τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στις 8 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 (κανονικό) και 8 ευρώ (ανέργων, μαθητικό, φοιτητικό).