Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 14:50

«Καλός, καλός»...

Γράφτηκε από την
«Καλός, καλός»...

Δύο ξεκαρδιστικές παραστάσεις έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Εργατικό Κέντρο "Θ. Αγγελόπουλος".

Ο γνωστός stand-up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός με άξιο συμπαραστάτη του το Θανάση Παπαγεωργίου πρόσφερε στο κοινό της Καλαμάτας δύο ξεχωριστά δίωρα άφθονου γέλιου, επιβεβαιώνοντας πως είναι το νούμερο 1 φαινόμενο της εποχής στο χώρο του stand-up.

Το μενού των παραστάσεων περιελάμβανε γνωριμία με το κοινό και πειράγματα για τα επαγγέλματα ορισμένων θεατών. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα ποικίλο πρόγραμμα το οποίο είχε ατάκες από τις ενότητες του Netwix, ενώ από τη σάτιρα του Αλέξανδρου δεν ξέφυγαν οι οικογενειακές καταστάσεις όπως και οι σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών.

Θυμίζουμε πως και οι δύο παραστάσεις ήταν εδώ και καιρό sold out μέσω προπώλησης, γεγονός που είχε ανακοινωθεί μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην "Ε".

Στο τέλος της βραδιάς μάλιστα ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανήρτησε στο λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία από το κατάμεστο "Θ. Αγγελόπουλος", δείχνοντας ευτυχισμένος για την αποδοχή του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thanks Καλαμάτα #standupcomedy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Τσουβέλας (@alexandros_tsouvelas) στις


NEWSLETTER