Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 13:55

Όταν ο χορός δίνει ζωή - Bachata εντός ενός εγκαταλελειμμένου λεωφορείου στο λιμάνι της Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Όταν ο χορός δίνει ζωή - Bachata εντός ενός εγκαταλελειμμένου λεωφορείου στο λιμάνι της Καλαμάτας (Βίντεο)

Ζωή σε ένα εγκαταλελειμμένο λεωφορείο το οποίο βρίσκεται εντός του λιμανιού της Καλαμάτας, κοντά στο “Χιλιόμετρο” έδωσαν δύο χορευτές.

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικολακόπουλο, ιδιοκτήτη της σχολής χορού "Baila Fuerte DC" και για την Ευγενία Ρηγοπούλου, καθηγήτρια χορού στην ίδια σχολή και τελευταία χρονικά βασίλισσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Οι δυο τους, κατόπιν σχετικής άδειας και αφού πρώτα έκαναν covid-test χόρεψαν bachata εντός του λεωφορείου μπροστά από τον φακό του Στάθη Γιαννακόπουλου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο βίντεο που ανήρτησαν στο youtube.

Οι λήψεις ωστόσο δεν περιορίστηκαν εκεί, αλλά μεταφέρθηκαν στο Σιδηροδρομικό Πάρκο Καλαμάτας, σε ένα από τα βαγόνια που είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες, αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε καιρούς κρίσης όταν η φαντασία συνδυάζεται με το χορό μπορούν να προκύψουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Λόγω του γεγονότος πως οι σχολές χορού είναι κλειστές αλλά και πως τα μέρη της Καλαμάτας για ένα τέτοιο εγχείρημα είναι λίγο πολύ γνωστά επιλέξαμε τυχαία το συγκεκριμένο λεωφορείο στο λιμάνι ώστε το βίντεο μας να συνάδει με το street ύφος που είχαμε στο μυαλό μας» εξήγησε η Ευγενία Ρηγοπούλου στην «Ε», υπογραμμίζοντας πως τα γυρίσματα διήρκησαν σχεδόν δύο ώρες, λόγω κυρίως της στενότητας του χώρου. «Αυτή η πρωτοβουλία κινήθηκε γύρω από την αγάπη μας για το χορό. Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε παρότι είμαστε κλειστά στην ουσία ένα χρόνο. Ακόμα και ο κόσμος μας ζητάει τέτοια βίντεο, από τους μαθητές μέχρι και τους γονείς τους, κρατώντας έτσι τη φλόγα του χορού μέσα τους ώστε να είναι έτοιμοι όταν με το καλό ανοίξουμε» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Λόγω της απότομης διακοπής του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού τρεις μέρες πριν τις παρελάσεις, το κοινό δεν είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εντυπωσιακή βασίλισσα του θεσμού Ευγενία Ρηγοπούλου.

Η ιδία από την πλευρά της τόνισε πως είναι θετική να είναι η βασίλισσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού το 2022 μιας και δεν πρόλαβε όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές να συμμετάσχει στις κύριες εκδηλώσεις. «Κάποια στιγμή πέρυσι μου είχε γίνει κρούση να συμμετάσχω από την ίδια θέση στο θεσμό για να ολοκληρώσω την αποστολή μου. Αν οι συζητήσεις επαναληφθούν και φέτος θα το κάνω με χαρά. Ηταν κρίμα που ο κόσμος δεν είδε το πρόγραμμα που είχαμε ετοιμάσει το 2020, καθώς θα έβλεπε όμορφα πράγματα» κατέληξε.


NEWSLETTER