Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 13:46

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Costa Navarino (βίντεο)

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Costa Navarino (βίντεο)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς, αυτόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο resort Costa Navarino.

Θα προηγηθεί στις 30/8 το white party, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα φορούν άσπρα κοστούμια, με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής ομάδας να ντύνεται με σύνολο του αγαπημένου του μόδιστρου Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ενώ μία μέρα μετά θα ακολουθήσει το Nigerian party στο οποίο ο Γιάννης και οι καλεσμένοι του θα τιμήσουν τη χώρα καταγωγής του και πατρίδα της μητέρας του Βερόνικα.

Στον γάμο έχουν προσκληθεί αστέρια πρώτου μεγέθους από τον χώρο του αθλητισμού, όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και έλληνες αστέρες του μπάσκετ.

Φυσικά ο Γιάννης δεν έχει ξεχάσει γνωστούς και φίλους από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια, αλλά και από τον Φιλαθλητικό, την ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Ο Greek Freak έχει ζητήσει στο γαμήλιο τραπέζι να υπάρχουν φυσικά τα καλύτερα εδέσματα, πολύ ψάρι και βάση το μεσσηνιακό ελαιόλαδο, αναφέρει το newsbeast.

Για τον γάμο έχει κλειστεί ένα μεγάλο μέρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και το κόστος υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στις 400.000 ευρώ.