Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 21:28

“Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια” το Σάββατο στην Καλαμάτα 

Το παιδικό θέατρο "Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια" έρχεται στην Καλαμάτα στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 16 Απριλίου για παραστάσεις στις 5.15 και 7.15 μ.μ. Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο (27210 87902). Το εισιτήριο κοστίζει στην προπώληση 7 και στο ταμείο 9 ευρώ.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με την παράσταση "Ο λαγός και η χελώνα … μύθοι του Αισώπου" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές, καθώς παρουσιάζει για 6η χρονιά στη Λάρισα και για 1η φορά στην Ελλάδα σε πραγματική θεατρική απόδοση, το παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Ο εννεαμελής θίασος του Μικρού Θεάτρου Λάρισας, με τα εντυπωσιακά σκηνικά του, τα απίθανα κοστούμια και τις ποιοτικές μουσικές του, παρουσιάζει την παράσταση της χρονιάς.

Τα 7 κατσικάκια μένουν μόνα στο σπίτι καθώς η μητέρα κατσίκα πάει στην αγορά. Η μαμά συμβουλεύει τα μικρά να μην ανοίξουν σε κανέναν. Παρόλο που τα κατσικάκια υπακούν, ο λύκος βρίσκει τρόπο να τα ξεγελάσει με διάφορες μεταμφιέσεις και τεχνάσματα. Αιχμαλωτίζει τα έξι αλλά το μικρότερο καταφέρνει να κρύβεται. Οταν επιστρέφει η μαμά και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί … τότε έρχεται η ώρα που ο λύκος θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Δέσποινα Νήμα, Φανούρης Κορρές, Αναστασία Φαββιανού, Βάσω Καλατζή, Εβελίνα Παγκράτη, Δέσποινα Παραβάλου, Θανάσης Μάρκος. Το κείμενο, η μουσική επιμέλεια και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πούλη, η σκηνογραφία, η κίνηση και οι ειδικές κατασκευές είναι του Βαλεντίνο Βαλάση, τα κοστούμια της Ελένης Ψύρρα, ο σχεδιασμός φωτισμών του Πασχάλη Λόκα. Τα γραφιστικά έκανε ο Στέλιος Καλογεράκης, τις δημόσιες σχέσεις η Μαρία Κούρτη.                         

Για πληροφορίες: 6974-797109.