Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 14:55

Μπαλτάκος: Γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής

Γράφτηκε από την
Μπαλτάκος: Γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής

Συνέχεια στην κόντρα του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο για την περιβόητη ρύθμιση για την απέλαση μεταναστών έδωσε σήμερα ο γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος. 

 

Η διάταξη που χθες έγινε αντικείμενο ενδοκυβερνητικής κόντρας ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη και τον αναπληρωτή του, Λεωνίδα Γρηγοράκο και προέβλεπε την απέλαση μεταναστών που καταγγέλλουν βία από αστυνομικούς ή λιμενικούς οι οποίες δεν αποδεικνύονται, θα επανέλθει τονίζει ο κ. Μπαλτάκος.

Click4more: Μονομαχία δυο υπουργών στην Βουλή - Αποσύρθηκε άρθρο για τους μετανάστες - Ο ένας την έφερνε ο άλλος την απέσυρε Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επανέλαβε και στο NewsIt πως "είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω" και πρόσθεσε ότι οι κομμουνιστικές εμμονές έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα. Διερωτήθηκε δε αν μπορεί κάποιος να είναι κομμουνιστής γιατί να μην επιτρέπεται να είναι αντικομμουνιστής.

Αναφερόμενος στη διάταξη για την απέλαση των μεταναστών σε περίπτωση ψευδών καταγγελιών, επέμεινε πως διασφάλιζε τα δικαιώματα αστυνομικών και λιμενικών, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις έπρεπε να πληρώνουν επί χρόνια δικαστικά έξοδα και δικηγόρους, εξαιτίας των μηνύσεων που τους είχαν γίνει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο, η ρύθμιση θα κατατεθεί ξανά στη Βουλή, αφού πρώτα γίνουν αλλαγές στο περιεχόμενό της. Πρέπει να κάποιο τρόπο να προστατευθούν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί για να μη γίνονται στόχος ψευδών καταγγελιών, πρόσθεσε ο γραμματέας της κυβέρνησης.

Πηγή: newsit.gr


NEWSLETTER