Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 10:46

Πάτρα: Ληστές έδειραν γιατρό και του πήραν 20.000 ευρώ και μια ράβδο χρυσού

Ο άτυχος γιατρός κοιμόταν και, μόλις άνοιξε τα μάτια του ακούγοντας θορύβους, είδε ξαφνικά μπροστά του τους άγνωστους δράστες που δεν του άφησαν περιθώρια να αντιδράσει

 

Στιγμές τρόμου και φόβου έζησε ένας γνωστός γιατρός της Πάτρας, όταν βρέθηκε στο έλεος κακοποιών που φαίνεται πως γνώριζαν ότι είχε μεγάλο χρηματικό ποσό και... χρυσό (!) στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και εισέβαλαν στο εσωτερικό χωρίς να τους αντιληφθεί! 

Ο άτυχος γιατρός κοιμόταν και, μόλις άνοιξε τα μάτια του ακούγοντας θορύβους, είδε ξαφνικά μπροστά του τους άγνωστους δράστες που δεν του άφησαν περιθώρια να αντιδράσει. Τον έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να τον χτυπούν για να τον υποχρεώσουν να τους αποκαλύψει που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα.

Φοβούμενος για τη ζωή του, ο γιατρός έδειξε στους εισβολείς πού έκρυβε τις οικονομίες του ύψους 20.000 ευρώ και μία ράβδο χρυσού, τα οποία εκείνοι άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. Μετά από αρκετή ώρα, κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από το σπίτι και η Ασφάλεια διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

protothema.gr