Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 09:52

Πέθανε η 22χρονη κόρη της Ουίτνι Χιούστον

Γράφτηκε από την
Πέθανε η 22χρονη κόρη της Ουίτνι Χιούστον

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη του θρύλου της ποπ μουσικής Γουίτνι Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν, πέθανε χθες σε ηλικία 22 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά της.

 

"Αναπαύεται εν ειρήνη στα χέρια του Κυρίου", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια. "Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους για την εξαιρετική αγάπη τους και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες".

Η κόρη της Γουίτνι Χιούστον πέθανε σε έναν ξενώνα στην Ντούλουθ της Τζόρτζια, στο νότιο τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η νεαρή γυναίκα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ατλάντα. Επανήλθε στη ζωή από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών αλλά έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και παρέμενε σε κώμα τους έξι τελευταίους μήνες.

Η οικογένεια είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου ότι η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο για αρρώστους στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα για διασημότητες TMZ, πέθανε μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα.

Πολλοί φαν ανέβασαν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια, λέγοντας ότι στο τέλος η Μπόμπι πήγε να συναντήσει την πολυαγαπημένη μητέρα της.

"Αναπαύσου στον Παράδεισο. Ήσουν πολύ αγαπημένη, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν", έγραψε στο Twitter η ηθοποιός και παρουσιάστρια Χόλι Ρόμπινσον Πίτι.

"Επιτέλους εν ειρήνη!" έγραψε στο Twitter η τηλεοπτική παραγωγός Όπρα Γουίνφρι.

"Η καρδιά μου είναι πραγματικά βαριά. Αναπαύσου εν ειρήνη με τη μαμά σου", έγραψε επίσης στο Twitter η ραπ μουσικός και παραγωγός Μίσι Έλιοτ.

Οι γονείς της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν χώρισαν το 2006 και πήραν διαζύγιο το 2007. Η κηδεμονία του παιδιού ανατέθηκε στη Γουίτνι Χιούστον. Οι δύο τους ήταν πολύ δεμένες και η Μπόμπι συνόδευε συχνά τη μητέρα της σε θεάματα ή εκδηλώσεις.

Οι γονείς της είχαν εμφανιστεί το 2005 σε ένα ριάλιτι σόου με τίτλο "Being Bobby Brawn" όπου είχαν αναφερθεί στα προσωπικά και οικογενειακά τους προβλήματα.

Το δυστύχημα της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν –που συνδεόταν προφανώς με υπερβολική δόση, σύμφωνα με μία πηγή την οποία επικαλείται το Entertainment Tonight, αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή που ειδικεύεται στις διασημότητες– υπενθυμίζει παραδόξως εκείνο που συνέβη στη μητέρα της η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή μιας τελετής για τα βραβεία Γκράμι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών προτού πνιγεί.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο η Μπόμπι Κριστίνα δεν είναι σαφείς.

Τον Φεβρουάριο, αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τον φίλο της Μπόμπι Κριστίνα, Νικ Γκόρντον, ο οποίος είχε δηλώσει πως ήταν εκείνος που τη βρήκε αναίσθητη στο μπάνιο.

Τα ΜΜΕ ανέφεραν επίσης πως η Μπόμπι Κριστίνα είχε υποστεί τραύματα απροσδιόριστης προέλευσης προτού χάσει τις αισθήσεις της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER