Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 11:58

Το Ωνάσειο για τη συγκέντρωση χρημάτων για μικρή ασθενή

Γράφτηκε από την
Το Ωνάσειο για τη συγκέντρωση χρημάτων για μικρή ασθενή

Με αφορμή το κύμα αλληλεγγύης για την βοήθεια της μικρής Μαριάννας το Ωνάσειο  Καρδιοχειρουργικό Κέντρο απέστειλε την ακόλουθη διευκρινιστική ανακοίνωση.

"Σχετικά με πρόσφατη ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας η οποία αφορά την έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων ενόψει επέμβασης στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ενημερώνουμε ότι η νοσηλεία της ασθενούς καλύπτεται πλήρως από το ασφαλιστικό ταμείο, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών αμοιβών.

Είναι, επίσης, σημαντικό να γνωρίζετε ότι το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στο πλαίσιο της κοινωνικής του αποστολής, καλύπτει τα άπορα και ανασφάλιστα παιδιά που παραπέμπονται από το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειές τους.

Τέλος, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο προσφέρει στην/στον συνοδό του παιδιού, που παραμένει με το παιδί κατά τη διάρκεια παραμονής της/του στον νοσηλευτικό όροφο, γεύματα και εν γένει την υποστήριξη που χρειάζεται".


NEWSLETTER