Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 18:25

Πάσσαρης: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια και σε κάθειρξη 49 χρόνων

Γράφτηκε από την
Πάσσαρης: Καταδικάστηκε σε 4 φορές ισόβια και σε κάθειρξη 49 χρόνων

Δικαστές και ένορκοι απέρριψαν τα ελαφρυντικά που ζήτησε η πλευρά του κατηγορουμένου. Η καταδίκη είναι για τέσσερις δολοφονίες, επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες.

Ισόβια δεσμά και μάλιστα τέσσερις φορές, επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Κώστα Πάσσαρη για τέσσερις δολοφονίες. Παράλληλα, τον καταδίκασε και σε ποινή 49 χρόνων κάθειρξης για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι απέρριψαν τα ελαφρυντικά που ζήτησε η πλευρά του κατηγορουμένου, ενώ απέρριψαν και το αίτημα της πολιτικής αγωγής να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί ποιος ήταν εκείνος που προμήθευσε το όπλο στον Κώστα Πάσσαρη, με το οποίο σκότωσε τους δύο αστυνομικούς στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Νωρίτερα, την καταδίκη του Κων. Πάσσαρη, του διαβόητου κακοποιού που πρωταγωνίστησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ζήτησε η εισαγγελέας, υποστηρίζοντας πως ο κατηγορούμενος τέλεσε τέσσερις ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER