Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 12:05

Δωρεάν rapid tests στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από την
Δωρεάν rapid tests στη Θεσσαλονίκη

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ και Κινητές Μονάδες Υγείας θα κάνουν τις επόμενες ημέρες δωρεάν rapid tests, σε συνεργασία με δημοτικές αρχές και επαγγελματίες, στο πλαίσιο των ελέγχων για κορονοϊό, με αφορμή την επανέναρξη των σχολείων αλλά και την επαναλειτουργία της αγοράς.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει νέο τριήμερο με δωρεάν μαζικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσα από το αυτοκίνητο, για τους πολίτες όλης της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης. Τα τεστ θα γίνονται την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Για άλλες τρεις ημέρες και με τον ίδιο τρόπο, στο αυτοκίνητο, συνεχίζει τα τεστ και ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη. Οι έλεγχοι ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη και συνεχίζονται αύριο Πέμπτη και την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού διοργανώνει rapid tests για επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην πλατεία Ευόσμου. Απαραίτητη προϋπόθεση τηλεφωνικό ραντεβού με τον Εμπορικό Σύλλογο για την ώρα της εξέτασης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER