Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 11:51

Υπόθεση Λιγνάδη: Στον Άρειο Πάγο ο Κούγιας - Καταθέτει αναφορές σε βάρος των δικαστικών αρχών

Γράφτηκε από την
Υπόθεση Λιγνάδη: Στον Άρειο Πάγο ο Κούγιας - Καταθέτει αναφορές σε βάρος των δικαστικών αρχών

Αναφορές κατά των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας.

Στον Άρειο Πάγο έφτασε το πρωί της Τετάρτης (3/3) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει προαναγγείλει την υποβολή αναφορών σε βάρος των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε δηλώσεις τους κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Το να καταδικάσεις κάποιον έστω και για λίγο να μείνει στη φυλακή είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει ειδικά για έναν αθώο άνθρωπο.

Πώς προέβησαν σε τόσες παραλείψεις και κακή ερμηνεία των διατάξεων; Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή όταν καθημερινά αυτά που δεν έκαναν στην υπόθεση Λιγνάδη τα κάνουν σε άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του ηθοποιού που ακούω ότι τον έχουν καλέσει σε εξηγήσεις; Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν εξεδόθη ένταλμα σύλληψης.

Ζητώ να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι έλληνες. Έχουν καταρρακωθεί το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης. Θα πράξουν το καθήκον μου και για πρώτη φορά θα το κάνω μέσω μίας πειθαρχικής διαδικασίας».

Πηγή: news247.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER