Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 08:33

Μακρινίτσα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση -"Αποφασισμένος να σκοτώσει"

Γράφτηκε από την
Μακρινίτσα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση -"Αποφασισμένος να σκοτώσει"


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα δυο αδέλφια στη Μακρινίτσα έφεραν από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά, που τους οδήγησε στον θάνατο.


Με πρόθεση να σκοτώσει πήγε στη Μακρινίτσα ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού της περασμένης Δευτέρας, που άφησε πίσω του νεκρή την 28χρονη πρώην γυναίκα του και τον 30χρονο αδερφό της.

Το χτύπημα, που τους κατάφερε με το μαχαίρι (25εκ. λάμα), εισχώρησε και στα δυο αδέλφια τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση. Στην ιατροδικαστική έκθεση περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία.

Σε σχέση με τα τραύματα στην καρδιά αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους.

Την ίδια στιγμή, σε σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του, για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.
Πηγή:news247


NEWSLETTER