Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 22:54

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: 4-5 μέρες ψυχορραγούσε 32χρονη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της!

Γράφτηκε από την
Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: 4-5 μέρες ψυχορραγούσε 32χρονη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της!

Το ζευγάρι έπεσε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε σε βαθύ χαντάκι στον ΒΟΑΚ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και βρέθηκε - ο άνδρας νεκρός, η γυναίκα ζωντανή - το Σάββατο.

Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα που συνέταξε ο Σταμάτης Μπελιβάνης, μετά την νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο σώμα του 42χρονου από την Ιεράπετρα, που βρέθηκε νεκρός και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε ένα βαθύ χαντάκι στο Μπαλί, παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Λίγα μέτρα πιο πέρα μέσα σε πυκνή βλάστηση βρέθηκε βαριά χτυπημένη η 32χρονη σύζυγός του.

Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρει το neakriti.gr, κατέληξε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και εσωτερική αιμορραγία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες - μέχρι στιγμής - συνθήκες η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε με συνεπιβάτιδα την γυναίκα του, ξέφυγε της πορείας της και έπεσε σε χαντάκι. Το τροχαίο προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ της Δευτέρας 12 και της Τρίτης 13 Απριλίου, καθώς η προχωρημένη σήψη της σορού του άτυχου άνδρα εμπόδισε τον ιατροδικαστή να απαντήσει με ακρίβεια για τον χρόνο που επήλθε το μοιραίο.

Με βάση τις ενδείξεις ο 42χρονος δεν βρήκε ακαριαίο θάνατο, αλλά φαίνεται να χαροπάλευε από 1 έως 3 ώρες μετά το συμβάν, κάτι το οποίο σημαίνει πως εάν το τροχαίο είχε γίνει άμεσα αντιληπτό και ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί έγκαιρα σε νοσοκομείο, ενδεχομένως να μην είχε αυτή την κατάληξη.

Στο μεταξύ, την δική της δύσκολη μάχη για να καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή εξακολουθεί να δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, όπου και νοσηλεύεται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η 32χρονη σύζυγός του, η οποία για το ίδιο χρονικό διάστημα ψυχορραγούσε σε απόσταση λιγότερη των πέντε μέτρων από τον άνδρα της.

Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας έχει πραγματικά αφήσει άφωνους και τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων, καθώς φαίνεται πως από θαύμα κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή όλα αυτές τις ημέρες μέχρις ότου να εντοπιστεί, δεδομένου ότι πέρα από τα τραύματα στο κεφάλι και στα υπόλοιπα σημεία του σώματός της, υπέστη και ρήξη σπλήνας, κάτι το οποίο της προκάλεσε αιμορραγία.

Τα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της γυναίκας, καθώς ακόμα οι θεράποντες ιατροί της δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τις βλάβες που έχει υποστεί στον εγκέφαλο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που βύθισε στο πένθος την Κρήτη και σόκαρε το πανελλήνιο, σημειώθηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε από την Ιεράπετρα με προορισμό τα Χανιά με σκοπό να προχωρήσουν στην πώληση ενός οχήματος.

Είχαν ενημερώσει φιλικά τους πρόσωπα για αυτή τους την μετακίνηση, αλλά και τον εργοδότης τους, ενώ εκ τότε τα ίχνη τους χάθηκαν.

Οι φίλοι τους που τους αναζητούσαν εναγωνίως στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ενημέρωσαν τηλεφωνικά τον πατέρα του 42χρονου στο Πήλιο, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε την εξαφάνιση τους στις αστυνομικές αρχές της Ιεράπετρας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού που καλούσαν επίμονα το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας, βρήκαν το στίγμα τους όταν ένα τρίτο άτομο που είχε εντοπίσει εντελώς τυχαία το κινητό της γυναίκας να είναι πεταμένο στο οδόστρωμα, τους ανέφερε ότι το βρήκε στο Μπαλί. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου, οι φίλοι τους ψάχνοντας σπιθαμή προς σπιθαμή τον ΒΟΑΚ στην συγκεκριμένη περιοχή, εντόπισαν τους φίλους τους και αποκαλύφθηκε η αδιανόητη αυτή οικογενειακή τραγωδία.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER