Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:25

Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 18:00 για τις μάσκες (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Έκτακτες ανακοινώσεις Χαρδαλιά στις 18:00 για τις μάσκες (Βίντεο)

Σήμερα στις 6 το απόγευμα οι έκτακτες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά για τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί συνεδριάζει η επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να αποφασίσει αν οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 23/6, λόγω και του καύσωνα που θα «χτυπήσει» την χώρα μας τις επόμενες ώρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ίσως σταματήσουμε να φοράμε μάσκα από αύριο.

Νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε ότι μέσα στην ημέρα, αναμένεται η απόφαση των ειδικών για τις μάσκες.

Ανακοινώσεις στις 6 μμ

Όπως ανακοινώθηκε: «Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».


NEWSLETTER