Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 11:59

Άγρια δολοφονία στην Θήβα: Εκτέλεσαν 44χρονο με 9 σφαίρες

Γράφτηκε από την
Άγρια δολοφονία στην Θήβα: Εκτέλεσαν 44χρονο με 9 σφαίρες


Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση τη νύχτα στη Θήβα με θύμα 44χρονο, πατέρα δύο παιδιών, έξω από το σπίτι του


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα φέρεται να εκτελέστηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στη Θήβα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι αυτή την ώρα.

Με βάση τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα αυτά είναι στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Από το σημείο της εκτέλεσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θήβας που χειρίζονται την υπόθεση συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας με τους αστυνομικούς να αναζητούν μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και την εύρεση οπτικοακουστικού υλικού στοιχεία πολύτιμα που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα με βάση ασφαλείς πληροφορίες από την Αστυνομία το θύμα φέρεται να μην είχε απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Πηγή: ethnos.gr/


NEWSLETTER