Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 17:56

Απογοητευμένος ο Πετρούνιας για τη μη μετάδοση του αγώνα του από την ΕΡΤ (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο για το γεγονός ότι η ΕΡΤ... έχασε την προσπάθεια του Ελληνα πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια κατά τον σημερινό προκριματικό προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του 2016 και μεγάλο φαβορί για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο μετά την πρόκριση, που πήρε ως για τον τελικό ως πρώτος με 15.333 βαθμούς σχολίασε για τη μη μετάδοση: 

"Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο".

Η ΕΡΤ πάντως μετά τον σάλο, που προέκυψε μετέδωσε σε μαγνητοσκόπηση τον προκριματικό του Πετορύνια:

Δείτε την επίσημη αντίδραση της ΕΡΤ: 

 Με ανακοίνωσή της την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: 

"Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων".