Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 12:25

Γλυκά Νερά: Η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει τα πάντα - Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μία εξέλιξη που είναι πιθανόν να ανατρέψει τα πάντα στην υπόθεση της δολοφονίας την Κάρολαϊν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η ελληνική εισαγγελία έκανε αίτημα προς τις κινεζικές Αρχές και έστειλαν την κάρτα και την κάμερα στην κατασκευάστρια εταιρεία. Εάν αποδειχθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα ενώ αν αποδειχθεί ότι την έβγαλε μετά, ο ίδιος θα ισχυριστεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής.

Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν. «Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές είναι η αγάπη μας για τη μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της» αναφέρει η οικογένεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη. Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των. Οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Γλυκά Νερά – Συνεργάτης του πιλότου: Φαινόταν σεμνός και προσεκτικός

Μιλώντας στην εκπομπή, ο πρώην συνεργάτης και προϊστάμενος του πιλότου, Γιάννης Καρνεσιώτης, περιέγραψε τον Μπάμπη Αναγναστωστόπουλο ως «σεμνό και προσεκτικό, που δεν έδειχνε χαρακτήρα αλαζόνα».

«Πολλές φορές δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι προχώρησε σε κάτι τέτοιο» είπε και συμπλήρωσε πως δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι όταν τον είδε τελευταία φορά, 2-3 εβδομάδες πριν τη δολοφονία.