Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 16:45

Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία

Γράφτηκε από την
Γλυκά Νερά: Δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου στη δολοφονία

Έπεσε η αυλαία της ανακριτικής διαδικασίας για τη δολοφονία της Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της στα Γλυκά Νερά, με τη δικογραφία να περνάει πλέον στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα υποβάλει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα τέλη Ιουνίου, τη μελέτη αλλά και τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, ο ανακριτής κάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον συνήγορό του καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνου προκειμένου να υπογράψει το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια, αφού δεν κλήθηκε άλλος ύποπτος, δεν προέκυψε η εμπλοκή δεύτερου προσώπου, συνεργού, η αλλού που να γνώριζε και να συνέδραμε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη δολοφονία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την κλήση αλλού προσώπου για απολογία.

Παράλληλα, το αίτημα του ανακριτή προς την κινεζική εταιρεία από την οποία κατασκευάστηκε η κάμερα του σπιτιού φέρεται ότι δεν απαντήθηκε.


NEWSLETTER