Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 11:14

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Πιθανή εντός της ημέρας η εκταφή της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες πληροφορίες, ενώ αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια, σήμερα στις 12.00.

Μάλιστα, εντός της ημέρας ενδέχεται να γίνει η εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας ώστε να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, πληροφορίες αναφέρουν πως η εκταφή της 9χρονης μπορεί να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Όπως είχε εξηγήσει στον ΣΚΑΪ ο ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις αρχές. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι υπάρχει κι άλλος λόγος να γίνει αυτή η εκταφή. Όπως είπε, έχει επιβεβαιωθεί η χρήση της κεταμίνης ως αιτία θανάτου, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.

Πηγή: ethnos.gr