Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 12:13

Νέες πληροφορίες για τη ληστεία στη Βούλα

Οι ληστές που εισέβαλαν σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα, χτύπησαν με γροθιές γνωστό μουσικοσυνθέτη που εργαζόταν στο υπόγειο και τον έδεσαν σε καρέκλα. Αφαίρεσαν ένα φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο.

Νέες πληροφορίες για τη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/06) στα γραφεία δισκογραφικής εταιρείας, επί της Λ. Βουλιαγμένης 77 στην Βούλα, έρχονται στο φως.

Οι δύο άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στον χώρο, χτύπησαν με γροθιές γνωστό μουσικοσυνθέτη, ο οποίος βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου και εργαζόταν.

Στη συνέχεια, οι δράστες έδεσαν τον μουσικοσυνθέτη σε καρέκλα και έπειτα εισήλθαν στα γραφεία, όπου παραβίασαν τα ντουλάπια του χώρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές αφαίρεσαν έναν φάκελο που βρήκαν, με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο.

Αμέσως μετά κατάφεραν να διαφύγουν με άγνωστο μέσο και παρά τις αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Η έρευνα που διενεργείται από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά για περαιτέρω ανάλυση.

Πηγή: news247