Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 18:49

Ράδιο Αρβύλα: Αποζημίωση 30.000 ευρώ στον καρκινοπαθή που χλεύασαν για τη φωνή του (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ράδιο Αρβύλα: Αποζημίωση 30.000 ευρώ στον καρκινοπαθή που χλεύασαν για τη φωνή του (βίντεο)

"Καμπάνα" 30.000 ευρώ ως αποζημίωση επιδικάστηκε στους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι είχαν "σατιρίσει" τη λεπτή φωνή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας στην εκπομπή. Η ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Το ποσό των 30.000 ευρώ κλήθηκαν να καταβάλουν οι Ράδιο Αρβύλα στον Απόστολο Κενανίδη, τον άνδρα που είχαν χλευάσει για τη φωνή του σε βίντεο που πρόβαλαν στην εκπομπή πριν από 8 χρόνια.

Τότε, οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν "σατιρίσει" την λεπτή φωνή του κ. Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΟΦΑΕ (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών). Η φυσική αδυναμία της φωνής του ήταν συνέπεια της καρκινοπάθειας που είχε στον λάρυγγα και της πνευμονεκτομής στην οποία υποβλήθηκε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Παπαδάκης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον κ. Κενανίδη, εξηγεί πως το ποσό είναι μικρότερο των 100.000 ευρώ που είχαν επιδικαστεί πρωτοδίκως, ενώ κάνει λόγο για απόφαση - κόλαφο για τους εναγομένους. Παράλληλα, σημειώνει πως όλα αυτά τα χρόνια οι Ράδιο Αρβύλα δεν πήραν ποτέ την πρωτοβουλία να ζητήσουν ένα "συγγνώμη" από τον εντολέα του.

 

Περισσότερα στο news247.gr


NEWSLETTER