Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 11:57

Λίμνη Δόξα: Νεκρός 57χρονος – Είχε ανάψει καμινέτο μέσα στο αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος άνδρας, ο οποίος άναψε καμινέτο υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητό του για να ζεσταθεί και πέθανε από αναθυμιάσεις.

Σε τραγωδία μετατράπηκε η εκδρομή μιας παρέας φίλων από την Ηλεία, στην περιοχή του Φενεού κοντά στη λίμνη Δόξα.

Ένας 57χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητο του πιθανότατα από αναθυμιάσεις καθώς φέρεται να είχε ανάψει καμινέτο για να ζεσταθεί.

Η παρέα φίλων από την Αμαλιάδα και τη Γαστούνη, συνήθιζε να κάνει εξορμήσεις στη φύση και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατασκήνωσαν κοντά στη λίμνη Δόξα, σε περιοχή του Φενεού.

Ο 57χρονος κοιμήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, λόγω όμως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή επέλεξε να ανάψει για λίγο ένα καμινέτο υγραερίου. Οι φίλοι του τον εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου χωρίς τις αισθήσεις του, το γκαζάκι είχε σβήσει και ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γκούρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι αστυνομικές αρχές στην Κορίνθια έχουν διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα.
Πηγή: news247.gr