Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 09:13

Αστρολογία – 23/05/2024

Αστρολογία – 23/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 9ο σου, σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου, θα φέρει σε πρώτο πλάνο θέματα εκπαίδευσης, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με συγγενικά πρόσωπα και συζητήσεις με ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα σχέδιά σου, αρκεί να μπορέσεις να δεις τα πράγματα από μια άλλη, περισσότερο αισιόδοξη οπτική. Μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι, ενώ με την σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία στον 2ο σου, θα έχεις οικονομικά οφέλη και δώρα. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η, θα διεκπεραιώσεις με ευκολία οικονομικά ζητήματα.

 

Ταύρος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, για να σου δώσει την ευκαιρία μέσα από επιχειρηματικά και οικονομικά ανοίγματα, να αποκομίσεις περισσότερα χρήματα αλλά και επιρροή. Ανθρωποι που διαθέτουν κύρος και εξουσία φαίνεται πως σε επηρεάζουν θετικά, σου δίνουν τις ευκαιρίες που αξίζεις, ενώ με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 1ο σου, θα έχεις καλή και αισιόδοξη διάθεση. Θα είσαι αρκετά γενναιόδωρος/η και τρυφερός/ή με τους/ις άλλους και κυρίως με τον/η σύντροφό σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου, θα σε κάνει να δεις τι καθρεφτίζουν οι άλλοι/ες σε εσένα, με αποτέλεσμα να αλλάξεις πεποιθήσεις για τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου. Αν η σχέση σου σε ικανοποιεί, με πάθος θα εκφράσεις την αγάπη σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες, ώστε να βρεις την ισορροπία. Θα έχεις οικονομικά οφέλη, ενώ με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, ενδέχεται να μην έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά με κοινωνικές.

 

Καρκίνος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου για να φέρει καταλυτικές μεταμορφώσεις στις σχέσεις σου με υφιστάμενους/μενες και στις συνθήκες που επικρατούν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείς από βλαβερές συνήθειες που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά  σου και γενικότερα να ασχοληθείς με την σωματική και πνευματική σου ευεξία, χαρίζοντάς σου περισσότερη ζωντάνια και εσωτερική δύναμη. Θέματα οικονομικά ή κληρονομικά σε ευνοούν.

Λέων

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 5ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, για να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, την δημιουργικότητα και τα ερωτικά σου. Είναι μια περίοδος που θα θελήσεις να αφήσεις τον εαυτό σου να καλοπεράσει μέσα από διασκεδάσεις και έρωτες. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου ενώ μαζί με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 10ο και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, ενδέχεται να προκύψει ένα νέο ρομάντζο στον επαγγελματικό σου χώρο.

 

Παρθένος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου και θα έχεις την τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να ισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με τις οικογενειακές. Θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή μέσα από αλλαγές και θέματα που θα προκύψουν σε σχέση με τους γονείς και το σπίτι σου και που με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις να την βρεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης στον 9ο σου με τον Δία και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου, ενδέχεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, θα φέρει θέματα που σχετίζονται με συναλλαγές, συμβόλαια ή συνεργασίες. Κάποιες πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να ερευνήσεις σε βάθος θα σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες που θα επηρεάσουν καταλυτικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στον 8ο σου και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, το πιθανότερο είναι να ωφεληθείς οικονομικά από μια κληρονομιά, ένα επίδομα ή μια αποζημίωση.

 

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, θα τεθούν επί τάπητος θέματα που σε καλύπτουν, συναισθηματικά και οικονομικά. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, να πάρεις τον έλεγχο και να βρεις λύσεις ώστε να αποφύγεις εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 7ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στον 5ο σου, θα φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες που δύσκολα θα μπορέσεις να αποφύγεις.

 

Τοξότης

Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 1ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, θα επηρεαστούν άμεσα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα ερωτικά σου και τις σχέσεις σου με τους/ις συνεργάτες. Για οποιαδήποτε ανάγκη σου και επιθυμία, αναθεωρείς και θέλοντας να βελτιώσεις τις σχέσεις σου συνειδητοποιείς μέσα από συζητήσεις πως όλα ξεκινούν από εσένα θετικά και αρνητικά. Καιρός πάντως που θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις τοξικούς ανθρώπους από τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από τον κόσμο και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν και θα αισθάνεσαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος/η απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου και δεν αποκλείεται να βοηθήσεις οικονομικά κάποιον/α. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον 3ο σου και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, ενδέχεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου, θα σε βοηθήσει να κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέση με στόχους που αφορούν το μέλλον σου. Ερευνάς πιο βαθιά καταστάσεις, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα κάποια πράγματα και εκτιμάς ποιοι στόχοι σε ικανοποιούν. Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να κάνεις και στον φιλικό τομέα μιας και είναι περίοδος που θα πρέπει να ξεσκαρτάρεις ανθρώπους από τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

 

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο σου και σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο.  Παρελθοντικά γεγονότα σε κρατούν πίσω, ή υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Θα υπάρξουν ριζικές και σταδιακές αλλαγές και στους δύο χώρους, θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα που θα πρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και παράλληλα, να μην αφήσεις οικογενειακές εκκρεμότητες πίσω σου.