Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 10:14

Αστρολογία – 29/06/2024

Αστρολογία – 29/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Με την Σελήνη στον 1ο σου και το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 4ο σου με τον Aρη από τον 2ο σου, θα εκφράσεις με δυναμισμό και ενθουσιασμό την αγάπη σου στα κοντινά σου άτομα και στα μέλη της οικογενείας σου. Θα έχεις την στήριξή τους την συναισθηματική αλλά και την υλική, ώστε με άνεση να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Στον αισθηματικό τομέα κυρίως αν έχεις καλύψει τις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα είσαι άκρως ερωτικός/ή με τις επιθυμίες να είναι δυνατές. Με τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα έχεις γενικότερα την απαίτηση να σε κακομάθουν.

 

Ταύρος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 3ο σου με τον Αρη από τον 1ο σου, θα σε ωθήσει να γίνεις διεκδικητικός/ή και να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, μέσω μηνυμάτων... Θα κάνεις καλή εντύπωση στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Γενικότερα η συμπεριφορά σου θα είναι στοργική, θα είσαι ενθουσιώδης και κοινωνικός/ή, χωρίς να εκφράζεις ιδιαίτερα τα απόκρυφα συναισθήματά σου με την Σελήνη στον 12ο σου. Με το τετράγωνο της με την Αφροδίτη, πιθανόν να βγάλεις κτητικότητα ή να φέρεις μνήμες από γεγονότα του παρελθόντος στο παρόν, σχετικά με συγγενικά πρόσωπα.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 2ο σου με τον Αρη στον 12ο σου, θα ευνοηθείς στον οικονομικό τομέα πιθανόν από παράνομες ή κρυφές πηγές εσόδων. Γενικότερα οι κρυφές δραστηριότητες σε ευνοούν σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Παρόλα αυτά θα είσαι κοινωνικός/ή, ευχάριστος/η, στα φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα που θα βρεθείς με την Σελήνη στον Κριό στον 11ο σου, ενώ με το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον 2ο σου, μπορεί να σε πιάσουν ζήλιες και κτητικότητες και να κάνεις μικροσκηνές, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον 1ο σου και σε εξάγωνο με τον Αρη από τον 11ο σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό και αισθησιασμό, με αποτέλεσμα να μην περνάς απαρατήρητος/η, να δέχεσαι προσκλήσεις, κομπλιμέντα και γενικότερα τον θαυμασμό των άλλων. Θα προκύψουν αρκετές γνωριμίες και η σεξουαλική σου ανάγκη και επιθυμία θα εναρμονίζεται άψογα με την ανάγκη σου να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις έλξη για κάποιον/α από το φιλικό σου περιβάλλον, και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα η φιλική σχέση να καταλήξει ερωτική.

 

Λέων

Αν εργάζεσαι σήμερα, θα ανακαλύψεις πως έχεις κρυφούς συμμάχους με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 12ο σου με τον Αρη στον 10ο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να ηρεμήσεις ή και το αντίθετο, να διεκδικήσεις ακόμη περισσότερο τα δικαιώματά σου και όλα όσα σου αξίζουν. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται ο/η εργοδότης σου να δείξει ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα και να μπεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση κρυφά από όλους/ες. Με την Σελήνη στον 9ο σου και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, θα έχεις χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση.

 

Παρθένος

Αν ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες σήμερα είναι μια από τις καλύτερες ημέρες για συνεργασία και συλλογικότητα, με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 11ο σου με τον Αρη στον 9ο σου. Φίλοι/ες και γνωστοί/ές σε περιβάλλουν με αγάπη και εσύ εκφράζεις με άνεση τις σκέψεις, τις ιδέες και τα πλάνα σου. Στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α μέσω ενός κοινού γνωστού, ή μια φιλία να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Γενικότερα θα σε ελκύουν άνθρωποι που έχουν διαφορετική κουλτούρα και κοσμοθεωρία από την δική σου, ή που κατάγονται από άλλη χώρα.

 

Ζυγός

Καταπληκτική ημέρα για τα αισθηματικά και ερωτικά σου με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 10ο σου με τον Αρη στον 8ο σου και με την Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις την σχέση σου, ενώ με άνεση θα εκφράζεις την αγάπη και τον θαυμασμό σου στο ταίρι σου. Θα είσαι αρκετά διπλωμάτης, γλυκός/ιά, κοινωνικός/ή και ευχάριστος/η, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν εργάζεσαι σήμερα, με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί κάποιος/α που συνεργάζεσαι μαζί του/ης να έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

 

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 9ο σου σε εξάγωνο με τον Αρη στον 7ο σου, είναι πιθανό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό με έναν/μια συνεργάτη για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορεί ακόμη να φύγεις με τον/η σύντροφό σου, ή σήμερα να οργανώσετε τις διακοπές σας. Σε κάθε περίπτωση τα ερωτικά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ωστόσο με την Σελήνη στον 6ο σου, μπορεί να δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που δεν χρειάζεται μιας και θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μην αφήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να χαλάσουν την καλή σου διάθεση. 

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον 8ο σου σε εξάγωνο με τον Αρη στον 6ο σου, αναζητάς οικονομικούς πόρους που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια πρόταση ή ακόμη και να πάρεις χρήματα από τον/η σύντροφό σου. Και ενώ είσαι πολυάσχολος/η, κατά την διάρκεια της ημέρας θα βρεις χρόνο να ερωτοτροπήσεις μιας και οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα είναι τονισμένες. Με την Σελήνη στον 5ο σου και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, θα το ρίξεις στην ασυδοσία και τις κραιπάλες, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αιγόκερως

Μια άκρως ερωτική ημέρα θα έχεις σήμερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 7ο σου με τον Αρη στον 5ο σου. Το ενδιαφέρον σου για το ταίρι σου θα είναι αυξημένο και η ανάγκη για αγάπη θα εναρμονίζεται άψογα με τις σεξουαλικές σου ορέξεις και επιθυμίες. Αν σου αρέσει κάποιος/α σήμερα θα αποφασίσεις να ρισκάρεις και να τον/η διεκδικήσεις, ενώ αν βγεις με την παρέα σου έξω για διασκέδαση, θα αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις με την στάση και συμπεριφορά σου και όλο και κάποια γνωριμία θα προκύψει. Η ψυχή σου θα ζητάει στοργή και αγάπη και μπορεί να γίνεις κυκλοθυμικός/ή.

 

Υδροχόος

Μια τόσο ωραία ημέρα που ο αέρας μυρίζει καλοκαίρι, έρωτες και θάλασσα με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 6ο σου με τον Αρη στον 4ο σου, το πιθανότερο είναι να χαραμίσεις την ημέρα σου, μέσα στο σπίτι για να καθαρίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια για διασκεδάσεις, ωστόσο αν εργάζεσαι σήμερα, είναι πιθανό να προκύψει κάποιο φλερτ μέσα στον χώρο της εργασίας και να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σου. Αλλωστε με την Σελήνη στον 3ο σου θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα και διάθεση για επικοινωνία.

 

Ιχθύες

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 5ο σου με τον Αρη στον 3ο σου, αν ξεκινάς σήμερα την καλοκαιρινή σου άδεια και ξεκινάς τις διακοπές σου, ξεκινάς με τους καλύτερους οιωνούς. Θα σου προσφερθούν απλόχερα οι ευκαιρίες για διασκέδαση και κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης, ή μια συνάντησης θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Με την Σελήνη στον 2ο σου και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, το πιθανότερο είναι να είσαι σπάταλος/η, να ρισκάρεις τα χρήματά σου και να έχεις τάση για πολυτέλειες και τάση να ζήσεις την μεγάλη ζωή.