Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 09:16

Αστρολογία – 16/07/2024

Αστρολογία – 16/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Νωρίς το πρωί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον 12ο σου θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Μην τις αναβάλλεις γιατί λίγο αργότερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 5ο σου μπορεί να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και να βάλεις προτεραιότητα χόμπι και δραστηριότητες, με αποτέλεσμα τα χρήματά σου να πάνε σε αυτά και όχι στις υποχρεώσεις σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 4ο σου, θα νιώθεις εσωτερική αρμονία, θα έχεις την εύνοια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι με στήριγμα την οικογένειά σου και θα νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής.

 

Ταύρος

Πολλά σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σου, που θα επηρεάσουν άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το πρωί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο σου μπορεί να κλείσεις ή να ανανεώσεις μια συνεργασία/συμφωνία ενώ λίγο αργότερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 4ο σου θα είσαι υποκειμενικός/ή και θα συνεννοείσαι εύκολα. Περισσότερο καλά θα νιώθεις με αδελφικά πρόσωπα ή ακόμη και με αγνώστους με τον τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 3ο σου, παρά με τους γονείς σου. Καλή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων αλλά κακή για την αισθηματική σου ζωή.

 

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 10ο σου, θα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία οτιδήποτε παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου χώρο. Αργότερα που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 3ο σου, οι σκέψεις και οι απόψεις σου θα βρίσκονται σε ένα στάδιο συνεχούς μεταβολής και δύσκολα θα συνεννοείσαι ωστόσο όταν σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 2ο σου, όλα θα σου φανούν περισσότερο εύκολα και θα μπορέσεις να συνδυάσεις τις πρακτικές σου ανάγκες με τις συναισθηματικές. Το βράδυ θα έχεις πολλές συναισθηματικές εξάρσεις και ιδιοτροπίες.

 

Καρκίνος

Νωρίς το πρωί με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 9ο σου, θα είσαι σε θέση να οργανώσεις τις κινήσεις σου με ψυχραιμία και να δώσεις λύσεις. Συζητήσεις με τον/η αγαπημένο/η σου για οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο σου, δεν θα οδηγήσουν πουθενά και επειδή δεν θα είσαι αντικειμενικός/ή, φρόντισε να μην βιαστείς να αποφασίσεις. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 1ο σου, θα έχεις αρκετά καλή ψυχολογία, πρόσχαρη διάθεση, ωστόσο το βράδυ που θα σχηματιστεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Αρη από τον 11ο σου, είναι πιθανό να έχεις εσωτερικές συγκρούσεις.

 

Λέων

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 8ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακά και κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες που αφορούν μια αγοραπωλησία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 1ο σου, θα φέρει διχογνωμίες και από μεριάς σου ισχυρογνωμοσύνη για ζητήματα που δεν θα είσαι αντικειμενικός/ή. Ωστόσο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 12ο σου, τα πολύ προσωπικά σου θέματα, όπως φοβίες, διλήμματα και ανασφάλειες θα νιώσεις την ανάγκη να τα εκφράσεις στην οικογένειά σου, που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως μπορείς να βασίζεσαι σε εκείνη.

 

Παρθένος

Νωρίς το πρωί οι ώρες είναι κατάλληλες με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 7ο σου για υπογραφές συμβολαίων ή για να έρθεις σε επαφή με παλιούς συνεργάτες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 12ο σου, προφητείες και διαισθήσεις θα προσπαθήσεις να τις εκλογικεύσεις μάταια όμως, γι’ αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις που δεν θα βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 11ο σου, θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του φιλικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, ωστόσο για το βράδυ θα σου συνιστούσα υπομονή.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο είναι πιθανό νωρίς το πρωί να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 11ο σου είναι πιθανό να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς και να καταλήξεις κάπου με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή κάποιον/α με τον οποίο έχετε έναν κοινό σκοπό. Στον χώρο της καριέρας θα έχεις αρμονικές σχέσεις και την εύνοια του/ης προϊστάμενού σου, μπορεί να πάρεις κάποιο extra δωράκι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Το βράδυ ωστόσο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Αρη από τον 8ο σου, ενδέχεται να διαταραχθεί το κλίμα με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Αρχικά θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και δραστηριότητες των παιδιών ή του/ης ερωτικού σου συντρόφου με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 5ο σου. Δευτερευόντως θα φροντίσεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 11ο σου κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες και θέματα θα σε διχάσουν για τον τρόπο διαχείρισής τους. Στην πορεία με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 9ο σου, θα βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τις διακοπές σου, με όσα εκφράζουν την προσωπικότητά σου και να επιδείξεις μια περισσότερο αισιόδοξη διάθεση και στάση. 

 

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό νωρίς το πρωί να ασχοληθείς με παρελθοντικές εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σου και του γονείς σου με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 9ο σου, θα έχεις ηθικά διλήμματα, ενδεχομένως δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 12ο σου, θα νιώσεις ικανοποίηση και εσωτερική αρμονία ύστερα από μια κληρονομική υπόθεση, μια μεταβίβαση ή αγοραπωλησία. Το βράδυ πάντως με την Σελήνη να δέχεται «επίθεση» από τον Αρη στον 6ο σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τα θέματα της υγείας σου.

 

Αιγόκερως

Το πρωινό σου με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 3ο σου, προσφέρεται για να συναντηθείς με ανθρώπους που έχετε κοινά όνειρα και φιλοδοξίες, να συζητήσετε και να επαναξιολογήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο για θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις γι’ αυτό απόφυγε να βιαστείς στο οτιδήποτε. Αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ηλιο σου από τον 7ο σου, είναι πιθανό μέσω μιας φιλικής σχέσης να γνωρίσεις τον/η μελλοντικό/ή σου σύντροφο ενώ γενικότερα θα έχεις κοινωνική διάθεση.

 

Υδροχόος

Κυριολεκτικά το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τις κοινωνικές. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον 2ο σου, θα το έχεις με τις οικονομικές διαπραγματεύσεις αν και κάποιοι/ες συνεργάτες θα διαφωνούν με τις επιλογές σου. Ισως να μην μπορέσετε να συνεννοηθείτε επακριβώς μιας και θα βασίζεσαι πολύ στο ένστικτό σου που πραγματικά τις απογευματινές ώρες θα είναι αλάνθαστο ως προς τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Συμφωνίες, συνεργασίες, ομαδική δουλειά φροντίζοντας ιδιαίτερα να μην πληγεί η φήμη σου.

 

Ιχθύες

Ξεχειλίζεις από αισιοδοξία, πίστη και με το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 1ο σου, νωρίς το πρωί θα φροντίσεις να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 6ο σου, είναι πιθανό κάποιες υποχρεώσεις να μην μπορέσεις να τις διαχειριστείς σωστά, να υπάρξει ασυνεννοησία και επιπρόσθετο άγχος ωστόσο αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ηλιο στον 5ο σου και για όση ώρα διαρκέσει αυτή η όψη, θα ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα βρίσκοντας χρόνο να περάσεις ρομαντικές στιγμές και να φλερτάρεις.