Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 11:30

Μητσοτάκης κατά Πάνου Καμμένου: Δεν είναι απλά ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος

Γράφτηκε από την

Οξύτατη επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, τον οποίο κατηγόρησε ότι «ρίχνει αχρείαστα λάδι στη φωτιά», όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

H παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη έγινε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, ο οποίος αποκάλεσε «τρελό» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι ο υπουργός Αμυνας «δεν είναι απλά ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος».

«Δεν ελέγχει αυτά που λέει, ρίχνει αχρείαστα, λάδι στη φωτιά. Το λέω για τη συνολική του συμπεριφορά. Έχω στηλιτεύει και το στυλ του, τις στολές παραλλαγής και άλλες γραφικότητες», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον επιπόλαιο να νομίζουν κάποιοι ότι απαντώντας στον κ. Ερντογάν με τον τρόπο τον οποίο ενδεχομένως αυτός θα ήθελε, θα πετύχουν τη συσπείρωση. Μένει σε αυτή τη θέση ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει αυτά που λέει. Να μιλάει λιγότερο και να ασχολείται περισσότερο με την ιδιότητά του».