Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 16:22

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Γράφτηκε από την
Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

 

Ο πρωθυπουργός απαντώντας στον Αλ. Τσίπρα διέψευσε τα σενάρια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο

Για εκλογές στο τέλος της τετραετίας έκανε λόγο στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας στη Βουλή για την κοινωνική πολιτική ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός διέψευσε έτσι τα σενάρια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που τον είχε καλέσει να ορίσει ημερομηνία εκλογών για να σταματήσει η εκλογολογία.


“Επειδή ανησυχείτε για τις εκλογές, πότε θα γίνουν και μας λέτε καλύτερα τις προκηρύξουμε, θα σας ξαναπώ: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας”, είπε ο κ.Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ.Τσίπρα και πρόσθεσε: “Τελικά η ζωή θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενά μου. Πράγματι όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα πούμε τι θυμόμαστε από την τετραετία Τσίπρα: Φόρους και περικοπές στις συντάξεις. Για μας ο ελληνικός λαός θα πει μείωσαν την ανεργία”.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε πάντως το φόβο ότι η χώρα θα πορευτεί σε κλίμα τοξικότητα για αρκετούς μήνες ακόμη. “Δεν βλέπω υπουργούς να έχουν κατεβάσει τα μολύβια, έχουμε να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και είναι ένας μεγάλος όγκος ακόμη νομοθετικός που έρχεται τους επόμενους μήνες”, πρόσθεσε.


NEWSLETTER