Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 16:55

Μαρινάκης: Στο μέτωπο της ακρίβειας, στόχος είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών

Μαρινάκης: Στο μέτωπο της ακρίβειας, στόχος είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών

Στόχος των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο μέτωπο της ακρίβειας είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας νωρίτερα στον Real Fm και τον δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή.

«Λιγότερα επιδόματα – προφανώς, στα προνοιακά και στα αναπηρίας, στα μητρότητας, δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση- και ακόμα περισσότερες μόνιμες παρεμβάσεις, όπως μόνιμη παρέμβαση ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού, το ξεπάγωμα των τριετιών και η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

«Κατ’ αρχάς, να επαναλάβω την απόλυτη και άνευ αστερίσκου και λοιπών διατυπώσεων καταδίκη, όχι μόνο τη δική μου και συνολικά της κυβέρνησης και κάθε νοήμονα πολίτη, στα όσα απαράδεκτα γράφτηκαν κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του κ. Στέφανου Κασσελάκη. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το λέμε και να το εννοούμε και να το τονίζουμε κάθε φορά. Και, μάλιστα, επειδή είδα την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν “με το ζόρι καταδίκη”. Αν δει κανείς τη χθεσινή συνέντευξή μου στον τηλεοπτικό σταθμό “MEGA” και στον Ευαγγελάτο, το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Άρα, καλό είναι να μην βγάζουμε έτσι συμπεράσματα που δημιουργούν εντυπώσεις. Για όνομα του Θεού! Και δεν είναι έτσι και στην περίπτωση του κ. Κυριαζίδη γιατί, πρώτον, το καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος ανασκεύασε άμεσα και σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν επέμεινε ούτε για λίγο σε αυτό το οποίο είπε. Είναι ξεκάθαρο με τη στάση μας, με τις επιλογές μας, με την πολιτική μας σε όλα τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων -γιατί τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν πάρα πολλές πτυχές και δεν πρέπει να έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά- ότι ως κυβέρνηση δεν κάνουμε εκπτώσεις και στις καταδίκες τις δημόσιες και το κυριότερο στα έργα, στις πράξεις και στις πολιτικές μας» είπε ο κ. Μαρινάκης για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ