Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 10:09

Υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαννακοπούλου (βίντεο)

Υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαννακοπούλου (βίντεο)

Άλλη μια υποψηφιότητα κατατέθηκε για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Η Μεσσήνια Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ότι θα είναι υποψήφια στην εκλογική μάχη του Οκτωβρίου.

Με τίτλο «Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ!» η κ. Γιαννακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση υποψηφιότητας:

«Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας. Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία. Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!»

ΑΠΕ - ΜΠΕ