Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 10:49

Χοακίν Φίνιξ: “Δεν θα επιβάλλω στο γιο μου τις πεποιθήσεις μου"

Γράφτηκε από την
Χοακίν Φίνιξ: “Δεν θα επιβάλλω στο γιο μου τις πεποιθήσεις μου"

Το «τέλειο» σχέδιο. Ο Χοακίν Φίνιξ δεν θα κάνει τον γιο του, τον Ρίβερ χορτοφάγο αλλά σκοπεύει να του μιλήσει για την ουσία των διατροφικών του επιλογών.

Σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα «The Sunday Times», ο βραβευμένος ηθοποιός δήλωσε: «Ελπίζω να γίνει χορτοφάγος αλλά δεν πρόκειται να επιβάλω την γνώμη μου στο παιδί».
Ο μπαμπάς Χοακίν Φίνιξ εξήγησε: «Δεν θα τον παροτρύνω να πάει σε φαστ φουντ. Δεν θα του πω ότι είναι ok να διαβάζεις βιβλία για τα υπέροχα ζώα σε ένα αγρόκτημα, τα οποία μετά γίνονται χάμπουργκερ. Επομένως, δεν πρόκειται να διαιωνίσω το ψέμα, αλλά επίσης δεν θα τον αναγκάσω να γίνει χορτοφάγος. Θα τον υποστηρίξω. Αυτό είναι το σχέδιό μου».
Ο βραβευμένος με όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στην ταινία Τζόκερ και γνωστός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, που είναι χορτοφάγος την ηλικία των 3ετών, ανακοίνωσε την άφιξη του μωρού τον Σεπτέμβριο του 2020
Ο Χοακίν Φίνιξ έδωσε στο μωρό το όνομα του αδελφού του που πέθανε το 1993 σε ηλικία μόλις 23 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Φοίνιξ και η σύντροφός του Ρόνι Μάρα, που σχεδιάζουν να αποκτήσουν και άλλο παιδί, είναι μαζί από το 2016.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER