Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 11:39

Μαϊάμι - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Άκαρπες οι έρευνες για τον 21χρονο Έλληνα αγνοούμενο

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου ομογενή φοιτητή.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Έλληνα, Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων μετά την κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι.

Ο νεαρός, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος. Συνολικά αγνοούνται 156 άνθρωποι μετά την ξαφνική κατάρρευση της 12ώροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι.

Από τη στιγμή της κατάρρευσης, τα σωστικά συνεργεία δίνουν μια πραγματική μάχη με το χρόνο. Με τη βοήθεια σκύλων, συσκευών σάρωσης με υπέρυθρες ακτίνες και βαρύ εξοπλισμού, οι διασώστες συνεχίζουν να ελπίζουν ότι άνθρωποι μπορεί να έχουν επιζήσει μέσα σε θυλάκους αέρα που μπορεί να έχουν σχηματισθεί μέσα στα συντρίμμια.

Με ανάρτηση της στο facebook, η Patty Jo Miller, θεία του 21χρονου Ανδρέα έστειλε το δικό της μήνυμα, με την ευχή να βρεθεί άμεσα ο ανιψιός της. «Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός του ήταν στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε να επιζήσει. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα νέο» έγραψε συγκεκριμένα στο facebook.

Πηγή: ethnos.gr