Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 12:20

Καταγγελία για… κορονοπάρτι στην Καλαμάτα - Διαψεύδει η Αστυνομία

Γράφτηκε από την
Καταγγελία για… κορονοπάρτι στην Καλαμάτα - Διαψεύδει η Αστυνομία

Καταγγελία για κορονοπάρτι σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων, κάτι που ωστόσο διαψεύδει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των αστυνομικών αρχών, υπήρξε διατάραξη από στερεοφωνικό, που έπαιζε δυνατά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος το βράδυ των Χριστουγέννων, Παρασκευή προς Σάββατο.
Συγκεκριμένα, το 100 δέχτηκε την καταγγελία για διατάραξη από τη μουσική στην οδό Ηρώων, στις 3.26 τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου. Οι αστυνομικοί που πήγαν εκεί, δεν διαπίστωσαν να παραβιάζονται τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ και η μήνυση που έγινε αφορά το αδίκημα της διατάραξης κοινής ησυχίας και οι αστυνομικές αρχές τονίζουν ότι δεν χρειάστηκε να κοπεί κανένα πρόστιμο σχετικά με την παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.
Εν τω μεταξύ, δεν επιβεβαιώνεται ούτε η φήμη πως ο ιδιοκτήτης έφυγε γρήγορα με το αυτοκίνητό του στη θέα των αστυνομικών. Επιβεβαιώνεται πάντως ότι στις 4.10 τα ξημερώματα, δηλαδή 40 λεπτά αφότου η Αστυνομία είχε πάει σπίτι του, είχε ένα τροχαίο στη Νέα Είσοδο χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.


NEWSLETTER