Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 17:30

Κατηγορίες σε 49χρονο για το θάνατο της 64χρονης από κριάρι στο Μουζάκι

Γράφτηκε από την
Κατηγορίες σε 49χρονο για το θάνατο της 64χρονης από κριάρι στο Μουζάκι

Τραγικό θάνατο από τα χτυπήματα κριαριού βρήκε 64χρονη γυναίκα στο Μουζάκι Τριφυλίας, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός σημειώθηκε, όταν η γυναίκα πήγε σε κτήμα της όπου είχε ζώα, για να τα ταΐσει και το κριάρι από γειτονικό κτήμα έριξε την περίφραξη και της επιτέθηκε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο στήθος, στο κεφάλι και τον αυχένα.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση ο ιδιοκτήτης του κριαριού, 49χρονος Βούλγαρος που ζει χρόνια στο Μουζάκι, ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας που συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κριαριού και τον οδήγησε στον εισαγγελέα. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και υγειονομικές παραβάσεις περί σταβλισμού ζώων. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 49χρονος ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος.

Χθες το μεσημέρι στο Μουζάκι, σε κλίμα θλίψης και ερωτημάτων για το πρωτόγνωρο περιστατικό, έγινε η κηδεία της 64χρονης γυναίκας, που ήταν μητέρα και γιαγιά.


NEWSLETTER