Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 16:40

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης

Δύο κλοπές εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, και συγκεκριμένα: μια κλοπή χρυσαφικών από σπίτι στο Μαυρομμάτι Παμίσου νωρίτερα μέσα στο μήνα και μια κλοπή πορτοφολιού από σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στις αρχές του μήνα, στη Μεσσήνη.

Πιο αναλυτικά, για την κλοπή στο σπίτι κατηγορούνται δύο νεαροί από την περιοχή, ηλικίας 19 και 20 χρόνων, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και άλλες φορές τις διωκτικές αρχές. Οι δύο νεαροί φέρονται πως την περασμένη Πέμπτη 21 του μήνα αφού παραβίασαν αρχικά μια πόρτα και στη συνέχεια ένα παράθυρο σε διώροφη κατοικία στο Μαυρομμάτι, έψαξαν στα δωμάτια και έκλεψαν από μέσα χρυσαφικά και διάφορα φο μπιζού.

Για την άλλη κλοπή κατηγορείται ένας 44χρονος Ρομά, η ενοχή του οποίου -σύμφωνα με την Αστυνομία- προκύπτει από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού. Ο 44χρονος φέρεται ότι έκλεψε το πορτοφόλι από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ της Μεσσήνης, απογευματινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα είχε μια τραπεζική κάρτα, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Και για τις δύο κλοπές σχηματίστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης δικογραφίες σε βάρος των προαναφερομένων. 


NEWSLETTER