Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 15:23

Συνελήφθησαν 22 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση

Συνελήφθησαν 22 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση

 

Συνολικά 22 άτομα συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση που διενεργήθηκε από χθες Παρασκευή 3 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα Σάββατο, τα ξημερώματα, στους νομούς...

 

Αρκαδίας και Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔ, έγινε έλεγχος σε 355 άτομα, προσήχθησαν 64 και συνελήφθησαν τελικά τα 22.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 264 οχήματα και 26 καταστήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 124 παραβάσεις -102 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 22 του Υγειονομικού Κανονισμού-, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, από τα 355 άτομα που ελέγχθηκαν, 245 ήταν Ελληνες και 110 ήταν αλλοδαποί.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι, ένας αλλοδαπός στην Αρκαδία για ναρκωτικά, 2 αλλοδαποί στην Αρκαδία για καταδικαστικά έγγραφα, 2 αλλοδαποί στην Αρκαδία που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους, νας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά, ένας Ελληνας στην Κορινθία για καταδικαστικά έγγραφα, 7 Ελληνες στην Κορινθία για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού όπως επίσης 5 Ελληνες και 2 αλλοδαποί στην Κορινθία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.