Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 18:25

57 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
57 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

 

Συνολικά 57 άτομα συνελήφθησαν σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Παρασκευή στους Νομούς Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 14 άτομα, ενώ συνολικά και στους 4 νομούς προσήχθησαν 164 και έγινε έλεγχος σε 835. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 764 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 388 παραβάσεις. Πιο αναλυτικά, στο Νομό Μεσσηνίας συνελήφθησαν: 1 Ελληνας στο Μάραθο για ναρκωτικά και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ο 51χρονος Ελληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και του Α.Τ. Γαργαλιάνων γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι πουλάει λαθραία τσιγάρα. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν 18 ναρκωτικά χάπια και 11 πακέτα λαθραία τσιγάρα. 4 Ελληνες στην Καλαμάτα για παράβαση της νομοθεσίας για τον αιγιαλό. 1 Ελληνας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. 3 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 3 Ελληνες για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. 2 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 379 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 8 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων.

 

 


NEWSLETTER