Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 12:56

Δύο χασισοφυτείες με 79 δενδρύλλια στο Μίλα Μεσσηνίας

Δύο χασισοφυτείες με 79 δενδρύλλια στο Μίλα Μεσσηνίας

 

Δύο χασισοφυτείες αποτελούμενες συνολικά από 79 δενδρύλλια καλλιεργούσε ένας 66χρονος στον οικισμό Κάστρο στο Μίλα Οιχαλίας, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που πήγε για να ποτίσει.

Πρόκειται για δύο φυτείες, που μεταξύ τους απείχαν 200 μέτρα περίπου με την πρώτη να αποτελείται από 34 και τη δεύτερη από 45 χασισόδεντρα ύψους από 0,5 έως 2,5 μέτρα.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχαν την πληροφορία για τις δύο φυτείες στην περιοχή και αφού τις εντόπισαν, παραφύλαξαν και έπιασαν τον 66χρονο επί τω έργω.

Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης 11 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία είχε μαζέψει εκείνη την ώρα, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο χώρο των φυτειών βρέθηκαν 390 γραμμάρια κάνναβης, αλλά και αντικείμενα, που σχετίζονται με την καλλιέργειά της.

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα καθώς και 9 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.