Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 13:49

Διαγωνισμός συγγραφικής και καλλιτεχνικής ικανότητας από την COCO MAT

Γράφτηκε από την

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η COCO-MAT προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να φανταστούν πως ονειρεύονται το ιδανικό δωμάτιο: Γεμάτο ζωγραφιές και παιχνίδια, ή με άπλετο χώρο για να παίζουν μπάλα; Με ένα μεγάλο κρεβάτι και πουπουλένιο πάπλωμα για ύπνο και χουζούρι ή με ένα μεγάλο γραφείο για διάβασμα και ζωγραφική; Όπως και να φαντάζονται το δωμάτιο τους τα παιδιά, τους δίνεται η ευκαιρία να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους μεγάλους και να κερδίσουν δώρα COCO-MAT συμμετέχοντας στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Για να συμμετέχουν χρειάζεται να προμηθευτούν ένα τετράδιο COCO-MAT από τα καταστήματα της εταιρείας, στο οποίο μπορούν να περιγράψουν την ιδέα τους για το τέλειο δωμάτιο χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο, ή και ζωγραφίζοντας, ή φιλοτεχνώντας την με άλλες τεχνικές (κολάζ, τέμπερες, άλλα υλικά κτλ).

Βραβεία
Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κερδίζουν αναμνηστικά δώρα COCO-MAT. Κάθε κατάστημα θα αναδείξει έναν νικητή που θα λάβει δώρο ένα από τα πάνινα παιχνίδια COCO-MAT, ενώ στη συνέχεια, ανάμεσα στους νικητές των καταστημάτων θα επιλεγούν τρεις μεγάλοι νικητές που θα κερδίσουν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5 αστέρων για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όροι Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 12 Σεπτεμβρίου 2011, έως τις 31 Οκτωβρίου 2011.
Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές παιδιών ηλικίας 7 έως 12 ετών. Για τη συμμετοχή τους τα παιδιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα τετράδιο COCO-MAT, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν σε όλα τα καταστήματα COCO-MAT. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους θα πρέπει να επιστρέψουν το τετράδιο σε ένα κατάστημα COCO-MAT έως τις 31 Οκτωβρίου. Στο οπισθόφυλλο θα πρέπει να επισυναφθεί υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή ασκούντος τη γονική μέριμνα ότι συναινεί στη συμμετοχή του παιδιού στο διαγωνισμό. Υπεύθυνη δήλωση μπορεί να προμηθευτεί κανείς μαζί με το τετράδιο από τα καταστήματα COCO-MAT.



Από την  COCO-MAT