Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 12:27

Νέο διοικητικό συμβούλιο στη “Θεατρική Διαδρομή”

Γράφτηκε από την
Νέο διοικητικό συμβούλιο στη “Θεατρική Διαδρομή”

Νέο διοικητικό συμβούλιο αναδείχθηκε μετά τις πρόσφατες εκλογές στην “Θεατρική Διαδρομή”. Ακολουθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ., που έχει διετή θητεία:

Πρόεδρος Μαρία Τούμπουρου, αντιπρόεδρος Γιάννης Κυριακόπουλος, γεν. γραμματέας Απόστολος Ασημακόπουλος, ταμίας Στάθης Μητσέας, οργ. γραμματέας Χρήστος Καράμπελας, αναπληρωματικά μέλη Βίλμα Ταγαρούλια, Αγγελική Κανδηλιώτη.

Στην εξελεγκτική επιτροπή: πρόεδρος Γιάννης Φωτεινόπουλος, μέλη Γιώργος Ιατρόπουλος, Νίκος Κολόζης, αναπληρωματικό μέλος Πάρης Καλογεράκος.

Πρόεδρος στην επιτροπή ρεπερτορίου θα είναι η Ευτυχία Μουτεβελή και μέλη οι Τζένη Μανιατέα, Ηλίας Παρθένιος και αναπληρωματικό μέλος η Πέγκυ Θεοδουλίδη.

Εξάλλου η “Θεατρική Διαδρομή” πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πίτας της, που συνδυάστηκε με γιορτή για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του σχήματος. Φέτος, προετοιμάζεται να ανέβει σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλκιά το θεατρικό έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», από 7 έως 24 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας.


NEWSLETTER