Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 16:41

Κατακόρυφη άνοδος του eleftheriaonline.gr

Γράφτηκε από την
Κατακόρυφη άνοδος του eleftheriaonline.gr

 Με αύξηση 80% των επισκεπτών του σε σχέση με την περασμένη χρονιά έκλεισε το  2012 για το eleftheriaonline.gr. Εντυπωσιακή ήταν μάλιστα η αύξηση των επισκεπτών της ηλεκτρονικής έκδοσης της “Ελευθέριας” από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαιτέρως το Facebook σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 400%!

Η σελίδα της “Ε” στο Facebook επίσης αγγίζει πλέον τα 14.000 μέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο μέσα στο 2012 το eleftheriaonline.gr σημείωσε πάνω από 2 εκατ. επισκέψεις  και πάνω από 6,5 εκατ. προβολές σελίδων, ενώ ξεπέρασαν τις 500.000 οι μοναδικοί επισκέπτες του.  

Τα μεγάλα νούμερα και οι επιτυχημένες στατιστικές πάντως δεν μας εφησυχάζουν, αλλά μας δίνουν δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Τις τελευταίες μέρες του 2012 “ανέβηκε” και το νέο ανεξάρτητο αθλητικό site της “Ε” με την σφραγίδα του NotoSport. Ολες οι τοπικές αθλητικές εξελίξεις και όχι μόνο βρίσκονται πλέον στη διεύθυνση www.nsport.gr, αλλά και στη σελίδα του NotoSport στο Facebook. Παράλληλα η ομάδα του eleftheriaonline.gr ετοιμάζει ήδη για εσάς μία σειρά νέων υπηρεσιών, πάντα με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μέσω των δυνατοτήτων που πλέον δίνει η νέα τεχνολογία.

Η ηλεκτρονική έκδοση της “Ελευθερίας” αποτελεί την καλύτερη και την πιο αποδοτική λύση για την προβολή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας και σας δίνει τη δυνατότητα να διαδώσετε την επιχείρησή σας σε περιφερειακό επίπεδο και όχι μόνο.

 


NEWSLETTER