Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 12:44

Θερμόμετρο και μάσκες στο Δημοτικό Σχολείο Λεΐκων

Γράφτηκε από την
Θερμόμετρο και μάσκες στο Δημοτικό Σχολείο Λεΐκων


Ενα θερμόμετρο υπερύθρων μετώπου και μάσκες αγόρασε και δώρισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Λεΐκων στο σχολείο.

Η δωρεά έγινε προς το διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου, και η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:
“Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Λεΐκων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη σημαντική προσφορά του, με τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και την άριστη συνεργασία που συμβάλλει στη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του σχολείου μας.
Συγκεκριμένα, για τη δωρεάν παραχώρηση προς το σχολείο μας ενός ψηφιακού θερμόμετρου σώματος από απόσταση (υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου), υψηλής ακρίβειας για τις ανάγκες θερμομέτρησης εκπαιδευτικών και μαθητών, καθώς και εκατό μασκών προσώπου υποαλλεργικές, 3 στρωμάτων με λάστιχο και έλασμα. Ολα τα παραπάνω αποτελούν ενισχυτικά μέτρα με μοναδικό γνώμονα τη θωράκιση της υγείας των μαθητών μας και ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας σε εποχή πανδημίας”.


NEWSLETTER