Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 07:53

Καλαμάτα: Παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων του ΠΑΜΕ στη ΔΕΗ (βίντεο)

 

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ της Καλαμάτας για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς, με σύνθημα “κανένα σπίτι εργάτη χωρίς ρεύμα”, πραγματοποίησαν χθες σωματεία του ΠΑΜΕ.

“Ζητάμε να πάρουν απόφαση οι υπεύθυνοι στη ΔΕΗ ότι δεν θα έχουμε καμία διακοπή ρεύματος, σε κανένα σπίτι, από οφειλές, από οποιουσδήποτε λόγους και από τεχνικά προβλήματα” είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Παναγιώτης Καράμπελας και παρατήρησε: “Πρέπει να λυθεί αυτό που γίνεται καθημερινά, να κόβεται το ρεύμα από τεχνικά προβλήματα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι θα θρηνήσουμε κι άλλο κόσμο, επειδή δεν είχε ρεύμα να ζεσταθεί. Υπάρχουν προβλήματα υγείας σε σπίτια. Να σταματήσει αυτή η αύξηση στα τιμολόγια. Πρέπει να είναι πολύ πιο φθηνά, φθηνό ρεύμα για το λαό. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε κάθε 3-6 μήνες αυξήσεις, ήδη είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα”.

Διευκρίνισε ότι η πίεση στους τοπικούς υπεύθυνους είναι “να μην κάνουν καμία διακοπή, ό,τι εντολή και να πάρουν από πάνω. Να μη βγει κανένα συνεργείο να πάει να κόψει ρεύμα σε κόσμο που είτε δεν έχει να πληρώσει είτε έχει οφειλές ή από τεχνικά προβλήματα”.

Και τέλος επεσήμανε πως “πρέπει να τελειώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται στον κόσμο με τη φωτιά, με το χιόνι, με απλά πράγματα”.


NEWSLETTER