Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 18:20

Μεσσηνία: Το τελευταίο "αντίο" στον Βασίλη Κοζομπόλη (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Το τελευταίο "αντίο" στον Βασίλη Κοζομπόλη (βίντεο)

 

Τον άνθρωπο και αγροτοσυνεταιριστή Βασίλη Κοζομπόλη αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί, στην Παλιόχωρα Αβίας, πλήθος κόσμου: η οικογένειά του, φίλοι, αγροτοσυνεταιριστές, συμπατριώτες του από την Αβία, τη Μικρή Μαντίνεια και τη Μάνη, πολίτες - αγρότες από την Καλαμάτα και διάφορες περιοχές του νομού, ο πολιτικός και αυτοδιοικητικός κόσμος του νομού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στο ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Παλιόχωρα, σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, για την απώλεια του Β. Κοζομπόλη, που συνέβη απρόσμενα και με άδικο τρόπο, στο χώρο που αγαπούσε, σε κτήμα του με ελαιόδεντρα.

Αποχαιρετώντας τον ο φίλος του Παναγιώτης Γερασιμόπουλος σημείωσε πως “ήσουν μπροστάρης στα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, παρών στο καθετί του χωριού μας. Βασίλη μου, θα μας λείψεις, αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό. Δεν σε αποχωριζόμαστε. Θα βρίσκεσαι πάντα δίπλα μας”.

Μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μικρής Μαντίνειας και Αβίας Β. Κοζομπόλη αποχαιρέτησαν οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι Καλαμάτας και Αβίας, οι πρόεδροι της Συκικής Παναγιώτης Παπαγεωργίου και του συνεταιρισμού “Ενωση Μεσσηνίας” Γιώργος Λαζόγιαννης, πρώην μέλη του Δ.Σ. κι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Μεσσηνίας.

Στεφάνι έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Γ.Σ.


NEWSLETTER