Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 09:06

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία

Αντίστροφη μέτρηση για τον λαμπερό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη σύντροφο του και μητέρα των 3 τριών παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ με το ζευγάρι να επισημοποιεί τη σχέση του στη Μεσσηνία.

Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Costa Navarino το ζευγάρι πρόκειται μαζί με τις οικογένειές τους, αλλά και με τους περίπου 200 καλεσμένους τους να γιορτάσουν με ένα τριήμερο πάρτι τον γάμο τους, που σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα δεν θα είναι ούτε θρησκευτικός (ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος και η Μαράια Καθολική), αλλά ούτε και κλασικός πολιτικός. Πρόκειται “για μια υβριδική τελετή στην οποία οι δύο σύντροφοι θα δεσμευτούν να περάσουν το υπόλοιπο του βίου τους μαζί και η οποία θα λάβει χώρα το απόγευμα της 31ης Αυγούστου στην παραλία του ξενοδοχείου «W» στο Costa Navarino”.

 

ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους του ζευγαριού πρόκειται να είναι και περίπου 30 VVIP (Very Very Important Person), όπως ο αστέρας του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, η θρυλική τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς Πίτερ Φέιγκιν. Παρών αναμένεται να είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, όχι όμως και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αν και καλεσμένος δεν είναι σε θέση να βρεθεί στη Μεσσηνία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλοί από τους επιφανείς καλεσμένους αναμένεται να προσγειωθούν με ειδικές πτήσεις στο Αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο της Costa Navarino να προσγειωθούν απευθείας στο πολυτελές resort.

 

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ… ΠΑΙΔΙΑ

Αναμφισβήτητα όλα όσα θα λάβουν χώρα το τριήμερο στην Costa Navarino αποτελούν σημαντικές και φυσικά χαρούμενες στιγμές για το ζευγάρι και τους οικείους τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν, όπως σημειώνει το “Πρώτο Θέμα”, να διαρρεύσουν στα social media, βίντεο και φωτογραφίες, χωρίς τη δική τους έγκριση. Ετσι φαίνεται ότι θα ζητηθεί από τους παριστάμενους να απαλλαγούν από τα κινητά τους τηλέφωνα για την διάρκεια της τελετής, ενώ φαίνεται πως το ζευγάρι έχε μεριμνήσει να υπάρχουν διαπιστευμένοι φωτογράφοι για να απαθανατίσουν όλα όσα για γίνουν και να καταγράψουν τις ευτυχισμένες στιγμές με τους λαμπερούς τους καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι όμως απαγορεύεται να συνοδεύονται και από τα παιδιά τους, κάτι για το οποίο έχουν ήδη ενημερωθεί με την λήψη του προσκλητηρίου για τον γάμο, που σε κάθε περίπτωση πρόκειται να αποτελέσει έναν από τα σημαντικά θέματα του κοσμικού ρεπορτάζ για το προσεχές διάστημα.